Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: The Dublin Legends in Theaters Tilburg.

Concerttip zondag 7 oktober: The Dublin Legends in Theaters Tilburg

The Dublin Legends weten elke concertzaal binnen een paar minuten om te toveren tot een reusachtige Ierse pub. Deze iconen van de traditionele Ierse folk trakteren hun fans al jaren op zinderende concerten. Ierse folk zoals Ierse folk bedoeld is: puur, rauw en vanuit het hart. In een avondvullend programma brengt de band een mix van oud en nieuw materiaal ten gehore, zoals ‘The wild rover’, ‘Dirty old town’ en ‘Whiskey in the jar’. Verrukkelijke folk-klassiekers, vertolkt door verrukkelijke rasartiesten.

Deel: