Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: HAEVN in Carré.

Concerttip vrijdag 5 oktober: HAEVN in Carré

Vanavond treedt HAEVN opnieuw op in Koninklijk Theater Carré. Het gebeurt niet vaak dat er in Carré een concert wordt gegeven met staanplaatsen. Het concert van HAEVN is zo’n moment. De stoelen in de piste gaan eruit, zodat er een echte concertopstelling ontstaat. Voor de bezoekers die het toch fijn vinden om te zitten, blijven de overige stoelen beschikbaar.

Het duo, bestaande uit zanger Marijn van der Meer en toetsenist Jorrit Kleijnen, zal hun debuutalbum ‘Eyes Closed’ ten gehore brengen. Eerder dit jaar tourden ze met een uitverkochte clubtour door Nederland. In april 2017 stonden ze al in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré.

Deel: