Onder de noemer ‘Greatest Hits Live 2019’ geeft het Britse Take That op 17 juni een concert in de Amsterdamse AFAS Live. De voorverkoop van het concert van Take That begint volgende week vrijdag 28 september om 10.30 uur via www.ticketmaster.nl. Let op: voor dit concert zijn alleen zitplaatsen verkrijgbaar.

In 2019 bestaat Take That maar liefst dertig jaar. Reden genoeg dus om al die grote hits weer eens te ‘presenteren’ aan hun trouwe fans. En niet alleen live; vandaag maakt de band tevens bekend dat er op 23 november aanstaande een Best Of-album zal verschijnen, met hierop behalve alle hitsingles ook drie nieuwe tracks.

Take That, de meest succesvolle boyband uit de jaren negentig, gooit ook als drietal nog altijd hoge ogen. Behalve records op het gebied van ticketverkoop, behaalden Mark Owen, Gary Barlow en Howard Donald in 2014 in thuisland Engeland ook nog een nummer 1-hit. In totaal staat de teller op meer dan dertig miljoen verkochte platen, acht nummer 1-albums en niet minder dan dertien songs bereikten de hoogste positie in de hitparades. Wie kent ze niet: ‘Everything Changes’, ‘Relight My Fire’, How Deep Is Your Love’, ‘Babe’ en natuurlijk ‘Back For Good’, om maar een paar mega-hits te noemen. Daarnaast heeft Take That in de loop der jaren diverse Awards in de wacht gesleept, waaronder acht BRIT Awards en zes Ivor Novellos Awards. En dan hebben we het nog niet eens over de live shows; ruim zeven miljoen concertbezoekers zijn in het verleden getuige geweest van de altijd spectaculaire en memorabele optredens van Take That. Bereid je voor op een avond vol meezingers, in een grootse doch intieme setting, op 17 juni 2019 in AFAS Live Amsterdam.

Deel: