Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: New Cool Collective in Vondelpark.

Concerttip zondag 19 augustus: New Cool Collective in Vondelpark

2018 is een feestelijk jaar voor New Cool Collective (NCC). Het staat in het teken van het dit jaar verschenen album ‘Electric Monkey Sessions 2’, daarnaast bestaat de band maar liefst 25 jaar! Kortom: ze staan het hele jaar volop in de schijnwerpers. Ook deze middag doen de heren waar zij goed in zijn; zorgen voor een groot feest.

Dit is een gratis concert!

Deel: