De in Amerika wonende, Schotse singer/songwriter Greg Holden brengt zijn nieuwe single ‘On The Run uit’ (BMG), drie jaar na zijn laatste release. De single is geproduceerd door Butch Walker (Katy Perry, Panic! At The Disco, Weezer). 24 Juli staat hij in Paradiso, Amsterdam.

“On The Run’ is an apology, obviously. But it’s an apology to a number of people, for a number of things,” aldus Greg. “For years I’ve been on the road, either emotionally or physically absent, and at times probably a nightmare for partners, friends, and family. I wanted to write something that in a way, said sorry for all that. A way to relinquish some of the guilt perhaps.”

Greg Holden heeft drie albums uitgebracht. In Nederland was zijn single ‘The Lost Boy’ (afkomstig van zijn tweede album ‘I Don’t Believe You’) één van de meest aangevraagde nummers tijdens Serious Request 2011, nadat hij dit nummer samen met Eric Corton had gespeeld in het Glazen Huis. De track behaalde de #1 positie in de iTunes Singles Chart. In 2015 verscheen zijn derde album ‘Chase The Sun’. In Amerika zette hij zichzelf op de kaart door het schrijven van de hitsingle ‘Home’ voor de winnaar van de Amerikaanse Idols, Phillip Philips. Er werden 5 miljoen exemplaren van de single verkocht.

Na een aantal eerdere, uitverkochte tours is Greg Holden terug in Europa met o.a. een optreden in Paradiso op 24 juli en jij kunt hiervoor kaarten winnen! Like Maxazine en tag met wie je wilt gaan en wie weet win je een paar kaarten.

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd.

Deel: