Nederlandse DJ/Producer Sam Feldt heeft letsel opgelopen, waaronder een gebroken been na een scooter ongeluk in Nederland. Op 12 juli zal Sam hiervoor een operatie ondergaan, gevolgd door minimaal zes weken bedrust en revalidatie. Door dit letsel zal Sam niet kunnen optreden tijdens zijn zomertournee van 2018 en heeft daarom al zijn optredens geannuleerd voor de maanden juli en augustus.

In een statement naar zijn Heartfeldt community schreef hij het volgende;

Beste fans,

Bedankt voor alle liefde en steun. Ik ben een tijdje van de radar af geweest om te rusten en alles wat er is gebeurd te verwerken. Bedankt voor al jullie vriendelijke woorden en goede wensen, dit heeft mij echt enorm veel geholpen. Ik kom net terug uit het ziekenhuis en heb daar wat meer informatie van de artsen ontvangen.

Helaas heb ik tijdens mijn recente scooterongeluk een tibia plateaufractuur opgelopen, wat een vervelende breuk is in het bovenste deel van mijn onderbeen. Hiervoor heb ik een operatie nodig om op de juiste manier te kunnen herstellen. Deze staat gepland voor donderdag 12 juli.

Na de operatie zijn er minimaal 6 weken voor rust en revalidatie nodig. Met pijn in mijn hart moet ik helaas gedwongen om die reden al mijn geplande shows van mijn zomertournee 2018 tot en met 23 augustus annuleren. Ik houd jullie op de hoogte van mijn operatie en herstel en wanneer er nieuws is om te delen, zullen jullie de eerste zijn die het horen.

Ik kan niet onder woorden brengen hoe verdrietig ik ben over het annuleren van deze shows en de hele situatie. Het spijt me heel erg voor al mijn fans die ernaar uitkeken om mij en de band live te zien en daarom ben ik samen met mijn team en de promotors hard aan het werk om de shows, waar mogelijk naar een later tijdstip te verplaatsen.

Het enige wat ik nu kan doen is rust houden en hopen op een spoedig en goed herstel. Ik kan niet wachten op het moment dat ik weer het podium op kan!!!

Veel liefs, Sam Feldt.

Het zou een drukke zomer worden voor Sam Feldt met festivals zoals Tomorrowland (mainstage), Parookaville, Sziget, Sensation Bangkok, Nature One en Black Sheep Festival. De festivals zullen individuele verklaringen afgeven met hierin informatie over wie Sam Feldt tijdens zijn time slot zal vervangen. Geplande nieuwe muziek van Sam Feldt zal geen vertraging ondervinden als gevolg van het ongeluk.

Deel: