Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: The Dead Daisies in 013.

Concerttip maandag 16 april: The Dead Daisies in 013

Make Some Noise! Dat is het motto van de Australische hardrockband The Dead Daisies. En dat kan ook niet anders met een samenstelling van hardrockveteranen. Met leden Doug Aldrich (Whitesnake/Dio), John Corabi (Mötley Crüe/The Scream), Marco Mendoza (Thin Lizzy/Whitesnake), Brian Tichy (Ozzy Osbourne/Billy Idol) en David Lowy (Red Phoenix/Mink) kan The Dead Daisies zich een hardrock supergroep noemen.

Sinds hun debuut in 2012 heeft de band drie albums op hun naam staan, speelde ze in veel uitverkochte zalen en waren ze graag een geziene gast op festivals zoals Graspop en Hellfest. De band staat garant voor catchy hardrock in de lijn van bands als Aerosmith, Bad Company en Foreigner. Of zoals wij liever zeggen: HARD RAAAWK ‘N’ ROLL!

The Dead Daisies worden vanavond bijgestaan door de vijfkoppige Duitse rockmachine van The New Roses. De Duitsers stonden al eerder in Little Devil waar zij een verpletterende indruk maakte. En nu is de Jupiler Stage aan de beurt.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: