Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Fall Out Boy in AFAS Live.

Concerttip woensdag 4 april: Fall Out Boy in AFAS Live

Vandaag staat de Amerikaanse alternatieve rockband Fall Out Boy op het podium van AFAS Live. Het concert maakt deel uit van een wereldwijde tournee in het kader van hun nieuwe album ‘MANIA’, dat in januari 2018 uitkomt. In april 2017 kondigde Fall Out Boy met de release van leadsingle ‘Young And Menace’ de komst van hun zevende studioalbum ‘MANIA’ aan. In het kader van hun wereldwijde ‘MANIA’ tournee doet de band op 4 april 2018 voor de derde keer in hun carrière AFAS Live aan.

De band uit Chicago rondom bassist en frontman Pete Wentz en zanger Patrick Stump brak in Nederland in 2007 definitief door bij het grote publiek met hitsingles ” Thnks Fr Th Mmrs’ en ‘This Ain’t A Scene It’s An Arms Race’, nadat de band na hun debuutalbum uit 2002 en poppunkklassieker ‘From Under The Cork Tree’ (2005) binnen enkele jaren tijd was uitgegroeid tot een van de grootste bands uit het emo/poppunkcircuit!

Support act: Against The Current
Het trio wordt geleid door kleine frontvrouw met de grootse stem: Chrissy Costanza. Samen met Dan Gow en Will Ferri begon ze in 2011 met het opnemen van covervideo’s. Inmiddels hebben ze een heel eigen repertoire aan opzwepende poprocksongs weten te vereeuwigen op debuutalbum ‘In Our Bones’.

Support act: MAX
MAX staat in het voorprogramma van Fall Out Boy. Hij begon op zijn 3e jaar met zingen en is daar nooit meer mee gestopt. Na een cover met de hit ‘Centuries’ van Fall Out Boy ging het hard met de zanger. Op 4 april is MAX de openingsact van Fall Out Boy en zal hij op hetzelfde podium staan als zijn helden!

Aftershow: The Interns
The Interns staan in de aftershow van Fall Out Boy.The Interns speelt rock met een enorme lading energie. Geïnspireerd door de Britse rocksound van bands als Biffy Clyro, Royal Blood en Nothing But Thieves bewezen deze vier Twentse jongens zich op vele lokale en (inter)nationale podia.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: