Little Steven and the Disciples of Soul is de nieuwste toevoeging aan de reeks openluchtconcerten in het Amsterdamse Bos komende zomer. De band betreedt op vrijdag 6 juli het podium tijdens deze zesde editie van Live At. Eerder werden Brigitte Kaandorp, De Dijk, Graham Nash, De Edwin Evers Band, K’s Choice, Venice, alt-J, Clouseau en Glass Animals al aangekondigd. De kaartverkoop voor het concert van Little Steven and the Disciples of Soul start aanstaande zaterdag 7 april om 10:00 uur.  

In de jaren tachtig startte Steven Van Zandt, gitarist van Bruce Springsteens E-Street Band, zijn eigen project Little Steven and the Disciples of Soul. Hij bracht diverse succesvolle soloplaten uit en vorig jaar verscheen zijn nieuwe album ‘Soulfire’. Op dit langverwachte album staan nummers die Little Steven door de jaren heen schreef voor anderen en nu besloot zelf op te nemen. ‘Soulfire’ is doorspekt met stoere rock en natuurlijk de onmiskenbare rhythm and blues sound. Vorig jaar stond hij nog met een uitverkochte show in Carré, Amsterdam. Little Steven is de eerste artiest uit de Rock and Roll Hall of Fame die op het podium van Live At te zien is.

Eerder werden Brigitte Kaandorp Wereldtournee, De Dijk, Graham Nash, De Edwin Evers Band, K’s Choice, Venice, alt-J, Clouseau en Glass Animals al aangekondigd voor de reeks openluchtconcerten in het Amsterdamse Bostheater tijdens de zomermaanden van 2018. De komende maanden wordt de rest van het programma onthuld.

Kaarten voor Little Steven and The Disciples of Soul op vrijdag 6 juli zijn €53,- incl. €3 servicekosten en excl. transactie- en/of verzendkosten. De kaarten zijn vanaf zaterdag 7 april om 10:00 uur verkrijgbaar via LiveAtAmsterdamseBos.nl en Eventim.nl.

Deel: