De van oorsprong Zuid-Afrikaanse Dilana kan met zekerheid een regelrechte rockchick genoemd worden. Ze deelde het podium met rockhelden als Tommy Lee en Mick Mars (Mötley Crüe), Dave Navarro (Jane’s Addiction, Red Hot Chili Peppers) en Gilby Clark (Guns N’ Roses) en deed en passant ook nog even het voorprogramma van Aerosmith. Haar intense en energieke stage performance maakt van elk optreden een ervaring op zich en haar stem is er één die je uit duizenden herkent.

Met heerlijke gitaarpartijen, strakke baslijnen, indrukwekkende drums en ijzersterke vocalen die staan als een huis heeft support act  Lucky 13 maar één missie! Een muzikaal feestje! Met als doel zoveel mogelijk mensen mee te nemen op een onvergetelijke muzikale reis. Zij laten de klassiekers herleven met hun enthousiasme en professionaliteit. Met een internationale bezetting, speelt Lucky 13 het dak van alle feesttenten, cafe’s, zalen en festivallen af!

Dilana en Lucky 13 staan op vrijdag 13 april in P60 in Amstelveen en jij kunt erbij zijn! Like Maxazine op Facebook en tag degene met wie je wilt gaan, wie weet win jij een paar kaarten.

 

Deel: