De Britse indierock/triphop groep Glass Animals is de nieuwste toevoeging aan de reeks openluchtconcerten in het Amsterdamse Bos komende zomer. De band betreedt op zondag 5 augustus het podium tijdens deze zesde editie van Live At. Eerder werden Brigitte Kaandorp, De Dijk, Graham Nash, De Edwin Evers Band, K’s Choice, Venice, alt-J en Clouseau al aangekondigd. De kaartverkoop voor het concert van Glass Animals start aanstaande vrijdag 30 maart om 09:00 uur.

Glass Animals
Met hun opgewekte combinatie van indierock, triphop en alternative R&B weet Glass Animals wereldwijd publiek te boeien. Daarnaast staat de band bekend om hun karakteristieke sound en bijzondere teksten die deels tot stand komen door opnames van gesprekken met fans als inspiratie te gebruiken. Glass Animals scoorde grote hits met nummer als Life Itself, Hazey, Youth en Gooey. Debuutalbum ZABA betekende de grote doorbraak voor de vier jonge Britten, sindsdien touren ze de hele wereld over en zijn met recht ‘the next big thing’ te noemen. Met het tweede album How To Be A Human Being op zak heeft Glass Animals zich definitief op de kaart gezet.

More to come
Eerder werden Brigitte Kaandorp Wereldtournee, De Dijk, Graham Nash, De Edwin Evers Band, K’s Choice, Venice, alt-J en Clouseau al aangekondigd voor de reeks openluchtconcerten in het Amsterdamse Bostheater tijdens de zomermaanden van 2018. De komende maanden wordt de rest van het programma onthuld.

Deel: