Wie is de Mol? is afgelopen, maar niet getreurd, Publiekslieveling Ruben Hein is binnenkort te zien in De Vorstin in Hilversum. ‘Groundwork Rising’, het nieuwe album van topzanger, pianist en componist Ruben Hein, is in alle opzichten een stap vooruit naar het begin. Naar het gevoel van ontdekken en terug naar waar het bij de muziek van Ruben Hein eigenlijk om draait: de stem en de piano. Zaterdag 7 april in De Vorstin in Hilversum en jij kan daar bij zijn!

Ruben Hein’s muzikale ontwikkeling bracht hem langs verschillende genres, stijlen en samenwerkingen met (inter)nationale grootheden. Het leidde hem naar verschillende awards, veelgeprezen albums en uitverkochte shows. Maar ook voelde hij dat de tijd was gekomen om een nieuwe stap te zetten in zijn veelzijdige carrière.

Ruben heeft ruim de tijd genomen om de juiste richting van zijn komende album ‘Groundwork Rising’ te bepalen. “Ik had na het uitbrengen van mijn vorige plaat ‘Hopscotch’ (2013) het gevoel om niks te overhaasten, om eerst te gaan broeden op een bepaald geluid, totdat ik weer het juiste gevoel en een bepaalde honger zou hebben om weer echt actief te gaan schrijven.”, aldus Ruben, die we gisteren nog uitgebreid spraken over Wie is de Mol? en zijn nieuwe album en tournee.

In samenwerking met De Vorstin en Ruben Hein mag Maxazine een van zijn fans blij makenmet twee kaarten voor zijn concert in De Vorstin. En als Cherry on the Cake, ligt er gewoon nog een exemplaar van zijn nieuwe cd ‘Groundwork Rising’ bij de kassa voor je klaar! Dubbel feest dus! Om mee te doen, like je Maxazine op Facebook en deel je dit bericht op je timeline. Oh, en doe ons een plezier, en laat in de reacties op Facebook weten wie De Mol was 🙂

Deel: