Lily Allen komt op dinsdag 10 april naar de Sugarfactory in Amsterdam. Het is vier jaar geleden dat de Britse zangeres voor het laatst een optreden gaf in Nederland. Deze zomer verschijnt ook haar nieuwe album ‘No Shame’. Het optreden in Amsterdam maakt onderdeel uit van een reeks exclusieve surpriseshows door Europa voordat het album verschijnt.

Vierde studioalbum van Lily Allen

Deze zomer komt ‘No Shame’, het vierde album van de Britse zangeres, uit. Voor het album werkte Lily Allen samen met producer Mark Ronson. Het album belooft persoonlijk te worden, de zangeres heeft al aangekondigd dat er voornamelijk songs opstaan over haar scheiding en het daarmee dealen.

Lily Allen brak in 2006 door met de single ‘Smile’ van het album ‘Allright, Still’. Haar grootste hit in Nederland scoorde ze echter met het nummer ‘Fuck You’, dat in 2009 verscheen, net zoals het album ‘It’s Not Me, It’s You’. In 2014 kwam haar laatste album ‘Sheezus’ uit waarna ze een tijdje rust nam. De zangeres heeft sinds 2015 niet meer opgetreden, maar daar gaat ze nu verandering in brengen.

Deel: