Op 7 maart 2017 gaf powerhouse Beth Hart een intiem optreden in de Iridium Jazz Club in New York. De setlist bestond uit nummers van haar laatste album ‘Fire On The Floor’, inclusief enkele klassiekers uit haar oeuvre, en werd een onvergetelijke performance. Nu, dertien jaar na de release van haar succesvolle live-dvd, ‘Live at Paradiso,’ kunnen Beth Hart fans hun hart ophalen met de CD/DVD-release van dit nu al legendarische optreden. ‘Live in New York – Front And Center’ zal op 13 april uitkomen via Provogue Records / Mascot Label Group.

Geprezen om haar rauwe soulstem en enorme bereik vaart Beth Hart op een creatieve vloedgolf. Zo bracht ze in 2016 het studio-album ‘Fire On The Floor’ uit en was er januari van dit jaar het album ‘Black Coffee’ met gitarist Joe Bonamassa. Naast deze wapenfeiten is Miss Hart bezig met haar wereldtournee waarmee ze op 12 mei de Ziggo Dome aan zal doen.

Beth Hart heeft al een ongelooflijke carrière van ruim twintig jaar achter de rug. Te beginnen met een reeks hit-albums in de jaren 90, gevolgd door een succesvolle post-millennium carrière als soloartiest en in samenwerking met gitaarhelden als Joe Bonamassa, Slash en Jeff Beck. Maar ze kwam vooral de laatste jaren echt tot bloei. Met uitverkochte zalen over de hele wereld wordt ze vandaag de dag gezien als één van de grootste live vocalisten van dit moment. (vandaag de dag en van dit moment is een beetje dubbelop)

‘Live From New York – Front And Center’ wordt uitgebracht als een 2-disc CD+DVD in 5.1 en stereo, inclusief nooit eerder vertoond bonusmateriaal en een exclusief interview met Beth Hart. De audio zal vanaf 13 april ook digitaal verkrijgbaar zijn.

Deel: