Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Maria Taylor in Paradiso.

Concerttip zondag 11 februari: Maria Taylor in Paradiso

Maria Taylor is een veelzijdige singer-songwriter die naast haar solocarrière al veel kilometers maakte met artiesten als Conor Oberst (Bright Eyes), Moby, Michael Stipe (R.E.M.) en Joshua Radin. Met Oberst nam ze ook haar recente single ‘If Only’ op. Afgelopen december bracht ze haar nieuwste plaat ‘In The Next Life’ uit op Flower Moon Records.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: