Ze is vele malen bekroond en genomineerd voor verschillende prijzen, ze heeft meerdere gouden- en platina records en ze is jurylid van de Poolse versie van Got Talent franchise genaamd Mam talent!. De Poolse singer-songwriter Agnieszka Chylińska mag zich gerust een van de allerbeste artiesten uit Polen noemen. Op 11 maart staat ze met haar Forever Child Tour in Paard.
Van 1994 tot 2003 was Chylińska de zangeres van de Poolse rockband O.N.A. Sinds 2003 treedt ze op onder haar eigen naam en in 2009 bracht ze haar debuut soloalbum uit, getiteld Modern Rocking. Het album werd een enorm commercieel succes en behaalde de hoogste positie in de lijst van de bestverkochte albums in Polen. In 2016 bracht Agnieszka haar nieuwste album ‘Forever Child’ uit en deze ontving begin 2017 de status van een dubbel platina. Het is een plaat vol rocky vocals en dance beats.

Agnieszka Chylińska staat op zondag 11 maart 2018 in ’t Paard van Troje in Den Haag.

Deel: