Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Enter Shikari in Paradiso.

Concerttip woensdag 29 november: Enter Shikari in Paradiso

De Engelse band Enter Shikari komt eind november naar Amsterdam. De electronicore pioniers spelen een show in Paradiso. Na het vieren van het tienjarig jubileum van hun debuutalbum is het tijd om de focus te verleggen naar nieuwe muziek. Gisteren verscheen alvast een nieuw nummer genaamd ‘Supercharge’ in samenwerking met grimelegende Big Narstie. Vanaf november gaat Enter Shikari opnieuw op tournee. Ze trappen af in de Liverpool Arena op 16 november. Support acts tijdens de tour zijn Lower Than Atlantis and Astroid Boys.

Frontman Rou Reynolds zegt over de tour:
“I am unable to articulate how excited I am for our next arena tour. We learnt so much last time around and are ready to change the game once more. It’s going to be wicked having Lower Than Atlantis and Astroid Boys along for it, making for a really diverse and exciting evening.”

De muziek van Enter Shikari is niet van het soort dat zich makkelijk in een hokje laat stoppen. Noem het post-hardcore, noem het trance, noem het metalrock. De band balanceert op verschillende genres en durft te experimenteren. Shows van de band staan erom bekend een visueel en energiek spektakel zijn.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: