Eind oktober speelt Lukas Nelson in Paradiso Noord in Amsterdam. Het is het eerste Nederlandse optreden van de zoon van de legendarische country folk-artiest Willie Nelson met zijn band. Eind augustus verschijnt het nieuwe album ‘Lukas Nelson & Promise Of The Real’.

Met een vader als Willie Nelson kun je erop rekenen dat muziek met de paplepel is ingegoten. Zo ook bij zoon Lukas, die echter besloot het over een iets andere muzikale boeg te gooien. Uiteraard zijn de country invloeden terug te horen, dat kan ook niet anders met een country folk legende als vader. Maar Lukas Nelson kiest er met zijn band Promise Of The Real voor om het iets steviger aan te pakken; met Amerikaanse rock en blues die doet denken aan John Fogerty en John Mellencamp.

Samen met zijn band werd Lukas Nelson door Neil Young gevraagd om het album ‘The Monsanto Years’ op te nemen. Ook speelde Nelson in de backingband van Young tijdens de tour de vorig jaar ook Amsterdam aandeed. Lukas Nelson & Promise Of The Real komt dit najaar nog met een nieuw album, en staat op maandag 23 oktober in Paradiso Noord.

Lukas Nelson & Promise Of The Real
Maandag 23 oktober 2017
Locatie: Paradiso Noord, Amsterdam
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.30 uur
Entree: 25 euro incl. lidmaatschap. De voorverkoop start op vrijdag 14 juli om 10.00 uur

Deel: