Deze maand verschijnt het album ‘All Eyez On Us’ van Sevn Alias, Kempi, Josylvio, Kevin, Latifah, Vic9 en Rocks. Het album verschijnt precies een week voor de geboortedag van Tupac “2Pac” Shakur. Vanaf 15 juni is de langverwachte speelfilm over zijn leven; ‘All Eyez On Me’, te zien in de bioscopen. Aanstaande vrijdag is het album ‘All Eyez On Us’ te beluisteren via alle digitale kanalen.

‘All Eyez On Us’ is vorige week in slechts een week tijd geheel geschreven en opgenomen, geïnspireerd door het zien van de film over het leven van de legendarische artiest, dichter en acteur Tupac Shakur (1971 – 1996). De Film ‘All Eyez On Me’ volgt de opkomst, roem, en het veel te vroege einde van 2Pac. Het behandelt zijn politieke- en maatschappelijke engagement, de aanslagen op zijn leven en de bijzondere rol van Tupac’s moeder en naasten in zijn te korte leven. De Nederlandse artiesten zijn na het zien van de film gelijk de studio ingedoken en hebben in recordtijd dit energieke en diverse album opgenomen. Vol bijzondere combinaties, diverse thema’s en emotionele ode’s aan misschien wel de grootste rapper ooit.

Sevn Alias, Kempi, Josylvio, Kevin, Latifah, Vic9 en Rocks zijn goed voor miljoenen streams en views, brachten diverse chart-topping albums en EP’s uit en vonden elkaar in hun liefde voor een van de grootmeesters: Tupac Shakur. Voor dit album werkten de mc’s met producers Project Money, Spanker, Monsif, Whiteboy en Jason XM.

Over precies een week, op 9 juni, is het album ‘All Eyez On Us’ beschikbaar via alle digitale kanalen. De cover van het project is een samenwerking van de vermaarde hiphop-fotograaf Ilja Meefout en vormgever Gryzz Lee. Vanaf donderdag 15 juni is de film ‘All Eyez On Me’ te zien in de Nederlandse bioscopen.

TRACKLIST ‘ALL EYEZ ON US’

01. Sevn Alias, Kevin, Josylvio & Kempi – ‘Money Like Me’ (prod. Whiteboy)
02. Kempi, Sevn Alias & Rocks – ‘Afeni Shakur’ (prod. Project Money)
03. Kempi, Josylvio, Sevn Alias & Kevin – ‘Mami iz a Ridah’ (prod. Monsif & JasonXM)
04. Sevn Alias, Vic9 & Kevin- ‘Opties’ (prod. Project Money)
05. Sevn Alias, Josylvio, Latifah & Vic9 – ‘Mijn Plan’ (prod. Monsif)
06. Josylvio, Sevn Alias & Rocks – ‘West’ (prod. Spanker)
07. Josylvio, Kempi & Kevin – ‘Middelvinger’ (prod. Whiteboy)
08. Kempi & Latifah – ‘Sexy Body’ (prod. Monsif)
09. Kevin, Josylvio & Kempi – ‘Kleine Jongens’ (prod. Project Money)

Deel: