Superster Katy Perry maakte vandaag bekend dat haar nieuwe album ‘Witness’ op vrijdag 9 juni a.s. uit zal komen. Ze kondigde ook aan komend najaar op tournee te gaan. Wanneer de popster Europa aandoet, is nog niet bekend. Met de nieuwe en spraakmakende single ‘Bon Appétit’ feat. Migos, de opvolger van Katy’s eerste single ‘Chained to the Rhythm’, vestigde ze onlangs een persoonlijk record.

De smakelijke video van ‘Bon Appétit’ werd namelijk binnen 24 uur meer dan 14,2 miljoen keer bekeken op YouTube en is daarmee Katy’s snelst bekeken video ooit. In de video van ‘Bon Appétit ’ wordt Katy gekneed, gekookt en met een ‘langue brûlée’ (gebrande tong) aan een hongerig gezelschap opgediend. Onder de koks bevindt zich LA topchef Roy Choi. De ontknoping van de video is er één á la Katy Perry; ze mag dan weliswaar, zoals ze zelf op Twitter schrijft, “hot and ready to serve”, zijn, maar “make no mistake, I am not your piece of meat.”

‘Chained tot the Rhythm’ en ‘Bon Appétit’ zijn beide afkomstig van het nieuw te verschijnen album ‘Witness’, dat vanaf 9 juni a.s. te beluisteren zal zijn.

Deel: