Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Randy Hansen in Q-Factory

Concerttip donderdag 11 mei: Randy Hansen in Q-Factory

Op 12 mei 1967 is het album ‘Are You Experienced’ van Jimi Hendrix uitgegeven. In de avond van 11 op 12 mei 2017 zullen we dit met Randy Hansen in Amsterdam vieren tijdens deze Tribute / Experience!

Randy Hansen is een Amerikaanse gitarist die, net zoals Jimi Hendrix zelf, in Seattle geboren is. Op zijn 12e werd hij voor de eerste keer geconfronteerd met de muziek van Hendrix. Sedert 1977 concentreert Randy zich op zijn Hendrix act. De combinatie van zijn stem, gitaarspel, zelfs met zijn tanden en op zijn rug! Het maakt Randy een reïncarnatie van Jimi Hendrix. Ondertussen is hij eigenlijk een lid van de ‘Hendrix Family’. Randy Hansen heeft getrouwd met Ritchie Blackmore, The Beach Boys, Bob Seger, Jethro Tull, Jack Bruce en Uriah Heep. Tijdens dit concert zal je de illusie hebben om in de muzikale toptijden van de jaren zestig te zijn!

 

Meer info en tickets vind je hier

 

Deel: