Lollapalooza Berlin maakt zich op voor een spectaculaire derde editie. Niet alleen komen Foo Fighters en Mumford & Sons voor hun enige Duitse optreden dit jaar. Ook The xx, Hardwell, Marteria en de lokale helden Beatsteaks werden eerder aangekondigd en reizen 9-10 september af naar de paardenracebaan Hoppegarten te Berlijn. Vandaag maakt de organisatie de laatste namen bekend, waaronder Yellow Claw en Roosevelt.

Het populaire Nederlandse duo Yellow Claw wordt op Perry’s Stage aan de draaitafels verwacht met hun nieuwe album ‘Los Amsterdam’. Ook de Duitse zanger Roosevelt en rappers LGoony & Crack Ignaz maken hun opwachting op de nieuwe locatie bij de paardenracebaan. Uit Scandinavië vliegen de Finse Alma en Noorse Sigrid over. Ander aanstormend talent komt uit Frankfurt: Alice Merton, met onder andere de hit ‘No Roots’. Thomas Jack, Filous, BETSY, The Him en SAINT WKND maken het affiche af. Het volledige programma is te vinden op de line-up pagina.

Tickets
Entreetickets voor een geheel weekend Lollapalooza Berlin zijn te koop als 2-Day Passes en kosten €139. Voor een 1-Day Pass betaal je €79. Toegangsbewijzen zijn te koop via de Lollapalooza Berlin website.

Deel: