Zojuist is bekend gemaakt dat de Nederlandse band My Baby is toegevoegd aan de line up van ‘Isle of Wight’. Het is de eerste keer in de geschiedenis van dit legendarische festival, dat een band uit Nederland mag optreden op de mainstage. Op 10 juni delen ze het podium met onder andere Arcade Fire, The Kooks en Texas. Het Isle of Wight Festival wordt ook wel ‘het Engelse Woodstock’ genoemd. Het festival wordt jaarlijks gehouden op het Isle of Wight. Dit jaar vindt het plaats van 9 – 11 juni.

Vandaag om 11:00 toonde My Baby de wereld haar eerste single van het nieuwe album ‘Prehistoric Rhythm’ (releasedatum: 17-03-17) uit. ‘Love Dance’, zoals de tracks heet, is een op Afrikaanse rituelen geïnspireerde zoektocht naar identiteit, liefde en spiritualiteit, die bij de kijker een trance-achtige staat oproept. In de video is te zien hoe de hoofdpersoon wordt bezeten door de geest van de eeuwige liefde.

Deze nieuwe video is de eerste single van het nieuw te verschijnen album ‘Prehistoric Rhythm’ dat op 17 maart wordt gepresenteerd in de Melkweg in Amsterdam.

Check hieronder de video!

Deel: