Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: De Nachtdienst in Melkweg

Concerttip donderdag 6 april: De Nachtdienst in Melkweg

Na hun uitverkochte showcase vorig jaar in de Theaterzaal zullen zij hun debuutalbum presenteren in de OZ. Het eigenzinnige Amsterdamse collectief brengt een opwindende cocktail van hiphop, jazz en soul en is inmiddels uitgegroeid tot een dynamische live-act.

De Nachtdienst weet bij elke show enerverende energie los te maken terwijl ook de ruimte wordt opgezocht voor improvisatie en poëtische inflectie. Hun struikelbeats, Nederlandstalige teksten en ontwrichtende akkoorden maken dat niemand veilig is als het donker wordt.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: