Moeite met kiezen tussen popmuziek, beats en dance? No problem! Voor het optreden van zangeres Mingue op zaterdag 18 februari hoef je geen keuze te maken. Misschien ken je Mingue als winnaar van de Music Matters Award, haar nummers voor de prijswinnende voorstelling MEER RUIS of gewoon van haar solowerk. De zangeres zit al drie albums diep in de game en beleefde tours door o.a. Duitsland en China.

Muzikale brug
Wanneer je naar de tracks van Mingue luistert is het lastig om voor te stellen dat ze pas een jaar meedraait in de dance-scene. Haar herkenbare vocalen en schrijfstijl zorgden ervoor dat haar tracks verschenen bij labels als Spinnin’ Records en Flamingo Recordings. Live slaat Mingue, onder begeleiding van haar band, een brug tussen dance, beats en popmuziek. Op zaterdag 18 februari wordt deze muzikale brug geslagen in BIRD.

Mingue staat op 19 februari in BIRD in Rotterdam.

Deel: