Kensington, Broederliefde en Chef’Special zijn de eerste namen voor Indian Summer 2017. Daarnaast staan ook Bokoesam, Kraantje Pappie, Racoon, Quintino, Cesqeaux, Jett Rebel, Frenna, Teske, Rondé, Bizzey, Jonna Fraser, Childsplay, The Partysquad en Mightyfools op het festival. Wederom vormen de beste foodtrucks, een festivalmarkt en de open air dance area het hart van een gezellig festivalterrein. Nieuw zijn Rudi’s Après-Ski Bar, de Tante Joke Karaoke Band en het Singlefeestje.

Indian Summer wordt al 17 jaar georganiseerd in Noord-Holland. Dankzij een brede line-up – van pop/rock tot urban en dance – en de altijd gezellige 80‘s/90’s-tent is Indian Summer een feest voor iedereen in het noorden van de provincie.

Van Kensington tot karaoke

Kensington verkocht afgelopen maand maar liefst vijf keer de Ziggo Dome uit voor een serie concerten eind volgend jaar. Vorige week werd bekend dat Broederliefde de meest gestreamde artiest van 2016 is. De urbanformatie is op zowel YouTube als Spotify goed voor ruim honderd miljoen streams. Naast grote bekende namen zijn er ook nieuwe muzikale verrassingen op Indian Summer. Zo kunnen bezoekers zelf hun zangtalent laten horen bij de Tante Joke Karaoke Band of in Rudi’s Après-Ski Bar. Het populaire Singlefeestje is dit jaar ook te vinden in Langedijk. Bezoekers kiezen hun favoriete single uit een grote bak, geven ‘m aan de dj’s die ‘m meteen draaien.

LINE-UP: Kensington || Broederliefde || Chef’Special || Bokoesam || Kraantje Pappie || Racoon || Quintino || Cesqeaux || Jett Rebel || Frenna || Teske || Rondé || Bizzey || Jonna Fraser || Childsplay || The Partysquad || Mightyfools || In totaal treden op Indian Summer 2017 bijna 50 bands, dj’s en artiesten op.

Indian Summer 2017

Indian Summer 2017 vindt plaats op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli, kaarten zijn te koop vanaf zaterdag 17 december om 10:00 uur.

Deel: