Met de komst van Matt Woods, Fenne Lily, Joseph J. Jones en RAVVEL, is de Rotterdamse editie van het reizende winterfestival Stille Nacht op maandag 19 december helemaal compleet. Enkele artiesten die eerder waren bevestigd: Benjamin Francis Leftwich, Mick Flannery, Dan Owen en L.A. Salami. De derde editie van het festival te Rotterdam zal gehouden worden in Arminiuskerk, Paradijskerk en Rotown. De voorverkoop is inmiddels gestart.

Het reizende winterfestival slaat voor de derde keer haar vleugels uit in Rotterdam. Naast Underground (Lelystad), zal Rotown ook dit jaar weer meedoen. Folk, singer-songwriters, elektronica en luisterpop, Stille Nacht verzamelt een rijke mix van kwaliteitsartiesten uit deze genres en zet ze neer in een winterse maar warme setting. Met de kerstdagen om de hoek, en Sinterklaas weer naar huis, zijn dit de ideale dagen voor een avond Stille Nacht.

Festival Stille Nacht
Line-up: Benjamin Francis Leftwich, Mick Flannery, Dan Owen, Michael Nau, L.A. Salami, Faces On TV, Matt Woods, Amongster, RAVVEL, Fenne Lily, Handed en Joseph J. Jones.
Locaties: Arminiuskerk, Paradijskerk, Rotown
Aanvang: 16.30 uur
Zaal open: 16.00 uur
Entree: 25 euro (excl servicekosten)
De voorverkoop is van start gegaan via www.rotown.nl

Deel: