Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Whitesnake!

Concerttip donderdag 11 augustus: Whitesnake in 013

Sinds de comeback in 2004 verzorgde Whitesnake grote shows op Arrow Rock en Graspop. Sindsdien bracht de band drie albums uit, waarvan ‘The Purple Album’ (2015) de laatste was. De band stond in 2013 voor de laatste keer bij ons op de planken, en ook toen deed de Nederlandse gitarist Ad Vandenberg nog een aantal nummers mee. Toen we hoorden dat David Coverdale nog één keer ging touren, lieten we ons dat geen twee keer zeggen. Gelukkig kwam Coverdale terug op zijn woorden: Whitesnake gaat door! Hell yeah. Extra reden voor een feestje vanavond.

Een support van formaat vandaag. De geweldige Noord-Ierse hardrock band The Answer opent. Wie de band niet kent: denk Led Zeppelin en AC/DC die samen een feestje geven en aldaar besluiten een bluesrock band op te richten. Eind vorig jaar verscheen het nieuwe album ‘Raise A Little Hell’. Nee, heel serieus nemen ze de wereld niet, maar potverdomme wat is het lekker!

Meer info en tickets vind je hier

Deel: