Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Gemma Ray!

Concerttip maandag 08 augustus: Gemma Ray in Paradiso

Deze zeer productieve en veelzijdige muzikante flirt met de genres pop-noir, blues, folk, sixties pop en cinematografische rock ’n roll. De Britse Gemma Ray woont tegenwoordig in Berlijn, waar ze op dit moment de laatste hand legt aan haar zevende album ‘The Exodus Suite’ dat op 20 mei uitkomt. Ze omschrijft de opvolger van ‘Milk For Your Motors’ als “A 52 minute odyssey of epic torch song psychedelia.”

Voorprogramma: The Smartphone Orchestra
Ruim een jaar is er in het diepste geheim aan geprogrammeerd, getweakt en getest: The Smartphone Orchestra, het allergrootse orkest ter wereld. De naam zegt het al: een keertje niet collectief individueel telefoonstaren maar samen een duizelingwekkend vijfduizend-man-groot orkest vormen met onze smartphones in de hoofdrol. Zet nu eens niet je telefoon, maar jezelf even op stil! De wereldpremière is op Lowlands, op de zondag in de Bravotent. Jíj kunt onderdeel uitmaken van de allerlaatste test, voordat het zover is! Je hoeft alleen maar je smartphone met genoeg batterij mee te nemen naar het concert van Gemma Ray.

Meer info en tickets vind je hier

Deel: