Een ieder die wel eens naar een groot festival is geweest weet hoe moeilijk het is om zijn of haar weg te vinden op het immense terrein. Het uitzoeken op welk podium je favoriete band optreedt kan nét zo’n grote uitdaging zijn als het terugvinden van je vrienden in de rij voor de toiletten. Maar, het is een waanzinnige ervaring om verdwaald te raken in het publiek, het zou zomaar het mooiste kunnen zijn dat je ooit is overkomen.

Dit alles was de inspiratie voor Adam Carnegie om samen met een groot postorderbedrijf een op Where’s Waldo? gebaseerde festivalplattegrond te maken. Eigenlijk zou de toepasselijke titel ‘Where is Daft Punk?’ moeten zijn. De iconische band is ergens verstopt op deze enorme plattegrond dat een samenvoeging is van festivals als Glastonbury, Lollapalooza, Melt, Outlook, en meer.

Daft Punk zijn niet de enige muzikanten die te vinden zijn; ook Kurt Cobain, Sia, Amy Winehouse, Major Lazer, Prince, Freddie Mercury, Deadmau5, Gorillaz, Iggy Pop, Adele, en diverse David Bowie personages uit verschillende tijdperken staan tussen het publiek. Wij hebben ze allemaal gevonden, lukt jullie het ook?

Deel: