Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Pentatonix

Concerttip woensdag 1 juni: Pentatonix in HMH

De Amerikaanse a-capellagroep Pentatonix staat op 1 juni met hun nieuwe World Tour in de Heineken Music Hall.

De a-capellagroep, tweevoudig Grammy winnaar en YouTube sensatie Pentatonix brak in 2011 door na het winnen van de derde seizoen van de talentenjacht The Sing Off. Sinds hun doorbraak heeft de vijfkoppige formatie al meer dan 1.4 miljard views binnengehaald op hun YouTube kanaal met 10 miljoen volgers, verschenen ze in de film Pitch Perfect 2 en verkochten ze alleen in de Verenigde Staten al meer dan 2,7 miljoen albums.

Hun nieuwste self-titled album kwam vorig jaar oktober uit en stond meteen op de eerste plek in de Billboard Top 200. Dit is tevens het eerste album van de groep met originele nummers. Na twee uitverkochte Paradiso’s in 2014 en tweemaal de Heineken Music Hall in 2015 komt Pentatonix op 1 juni terug naar de Heineken Music Hall met hun nieuwe World Tour.

Deel: