Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Lonely The Brave

Concerttip maandag 30 mei: Lonely The Brave in Melkweg

Lonely The Brave is een van de meest veelbelovende Britse bands op dit moment. Het debuutalbum ‘The Day’s War’ uit 2014 is gevuld met een sprankelende mix van post-hardcore, shoegaze en alternatieve rock. Hun anthems à la Biffy Clyro zijn groots  en indrukwekkend met een vleugje melancholie. De shows zijn unieke belevenissen, dankzij de overtuiging van de band en de introverte frontman David Jakes. Afgelopen twee jaar stond de band al op grote festivals als Glastonbury, Reading & Leeds, Pinkpop, Pukkelpop en Rock Werchter én hier in de Melkweg. Nu komen ze terug naar Amsterdam met een gloednieuw album die op 20 mei uitkomt, Things Will Matter!

 

Meer info: www.melkweg.nl

 

Deel: