Frank Turner is toegevoegd aan het programma van Live At 2016. De Britse folkpunker treedt op maandag 5 september samen met zijn band, The Sleeping Souls, op in het Amsterdamse Bostheater. Eerder werden openluchtconcerten van o.a. Kovacs, The Common Linnets, Neil Finn en Nahko and Medicine for the People aangekondigd.

Frank Turner zette in 2001 zijn eerste muzikale stappen als zanger van post-hardcoreband Million Dead. Inmiddels heeft de singer-songwriter zes solo-albums op zijn naam staan en tourt hij de hele wereld over met zijn akoestische gitaar en begeleidingsband The Sleeping Souls. Met zijn krachtige stem, hoopvolle teksten en enorme charisma wint Turner elk publiek voor zich. Hij was de afgelopen jaren een graag geziene gast in de Nederlandse zalen, maar ook de festivalweides van Lowlands en Pinkpop werden veroverd. In het Amsterdamse Bostheater zal dit niet anders zijn!

Kaarten voor het optreden van Frank Turner And The Sleeping Souls op maandag 5 september kosten €30 excl. servicekosten. De kaartverkoop start zaterdag 9 april om 10:00 uur via LiveAtAmsterdamseBos.nl en Eventim.nl.

(c) Foto’s Armelle van Helden / Maxazine.nl

Deel: