Sander van Doorn, Sue The Night, Sam Feldt, Dirtcaps, The Brahms, Kris Kross Amsterdam, Ben Liebrand en TV Noise zijn toegevoegd aan het programma van Indian Summer Festival 2016. Eerder werden o.a. Guus Meeuwis, Bløf, Wildstylez, Typhoon, De Jeugd van Tegenwoordig en Ronnie Flex aangekondigd. Indian Summer 2016 vindt plaats op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni op evenemententerrein Geestmerambacht in Langedijk. De kaartverkoop is reeds gestart.

Naast het brede muziekprogramma – van dance tot pop en rock – staan dit jaar sfeer en beleving centraal op Indian Summer. Op verzoek van de vaste bezoekers werd besloten de Dance Area dit jaar open air te maken. Zo kan er op 3 en 4 juni in de zon worden genoten van o.a. Sander van Doorn, Sick Individuals, Sam Feldt, Dirtcaps, Dubvision, TV Noise en Kris Kross Amsterdam. Toverwoord op de 16e editie van het festival is ‘beleving’: naast de open air Dance Area vormen de beste foodtrucks en een gezellige festivalmarkt het hart van een feestelijk aangekleed festivalterrein.

Ook dit jaar wordt de 80’s / 90’s tent gehost door het Noord-Hollandse collectief Barbapapa. Eerder werden Charly Lownoise & Mental Theo al aangekondigd voor de immens populaire tent, vandaag wordt ook de komst van o.a. Ben Liebrand en Alex van Oostrom bevestigd.

Met de komst van Sue The Night en The Brahms voegt Indian Summer twee zeer actuele acts toe aan het programma. Eerstgenoemde act scoorde afgelopen week de 3FM Megahit met haar nieuwe single ‘The World Below’. The Brahms namen afgelopen maandag de 3FM Award ‘Beste Alternative’ mee naar huis. Naast The Brahms vielen ook Indian Summer 2016 acts Lucas Hamming (Serious Talent), Ronnie Flex (Beste Single) en Typhoon (Beste Hiphop) in de prijzen tijdens de prestigieuze award show.

Deel: