Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Bombay

Concerttip donderdag 24 maart: Bombay in Hedon

Bombay is een indie-pop trio die binnenkort met hun nieuwe Show Your Teeth LP door Nederland zullen touren samen met Elecampane. De muziek kan het beste vergeleken worden met MGMT, Phoenix, Gorillaz en het beste wat de jaren ’90 qua garage pop te bieden heeft. De band speelde al in de Verenigde Staten, Duitsland en Frankrijk. Daarnaast speelde Bombay op grote festivals als Best Kept Secret (NL) en Great Escape (UK).

Elecampane is het project van drie voortvluchtigen uit Concrete Knives. Ze schipperen heen en weer tussen pop en postpunk, nineties-rock en hedendaagse indie. Op de eerste EP getiteld High Hopes staan vijf songs die de energie en aangeboren doeltreffendheid van het project weerspiegelen. Eigenschappen die de songs zowel heel persoonlijk als universeel doen aanvoelen.

Meer info: www.hedon-zwolle.nl

Bron: Vovert.

 

Deel: