Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaa19 nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Jett Rebel

Concerttip donderdag 25 februari: Jett Rebel in Hedon

Een nieuw jaar, een nieuwe tournee, een nieuwe Jett Rebel. In 2016 viert de muzikale alleskunner zijn 25e verjaardag en die mijlpaal wil hij luister bijzetten met het meest productieve jaar uit zijn leven. Heel veel nieuwe muziek, heel veel live spelen. Te beginnen met: The Best Night Of Your Life Tour, een avond die helemaal in het teken zal staan van de puurheid van muziek.

Verwacht het onverwachte, een artiest die grenzen op durft te zoeken, een live-band die bruggen kan slaan en een show die een eerbetoon zal zijn acan ECHTE muziek. Muziek met een randje, muziek met emotie, muziek met diepgang, muziek met… liefde. Niet voor niets won Jett Rebel dit jaar de Award voor Best Dutch Live Act. Adel verplicht, Jett Rebel heeft inmiddels 300 shows in binnen- en buitenland op zijn naam en hoewel geen optreden ooit hetzelfde is of zal zijn, biedt ook The Best Night Of Your Life Tour in elk geval 1 zekerheid: Maximum Rock’n Roll..

Meer info: www.hedon.nl

Foto (c) Armelle van Helden – Maxazine archief

 

Deel: