Woensdagmiddag werden alle namen voor Pinkpop 2016 bekend gemaakt. Maxazine volgt de persconferentie en brengt je de namen van alle artiesten die dit jaar op Pinkpop staan. De 47e editie van het oudste festival ter wereld alweer. Plaats van handeling: Landgraaf natuurlijk, alweer voor de 29e keer. De data: vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni 2016.

Pinkpop 2016 bevestigt: Ghost

Mysterie en verkleedpartijen passen bij uitstek bij metal. En zo ook bij Ghost! Zo is de gewoonte om na ieder album de frontman te vervangen, wardoor ieder album een nieuw tijdperk en een nieuwe theatrale show voorstelt. Ghost behoort inmiddels tot de subtop van de metal-eredivisie. De band tourde in Zuid-Amerika met Iron Maiden en Slayer en speelt na Pinkpop en Fortarock nu ook in de vergrote 013. Ghost komt dit jaar voor enkele concerten naar Nederland, waaronder ook op Pinkpop!

Deel: