Lil Kleine releast op 12 februari zijn album ‘WOP‘. Eén van de meest succesvolle en veelbesproken artiesten van 2015 heeft de afgelopen maanden met Ronnie Flex en Drank & Drugs-producer Jack $hirak aan zijn debuutplaat gewerkt. Naast Ronnie Flex is SFB rapper Frenna te horen op ‘WOP’. ‘WOP’ is in zijn geheel geproduceerd door Jack $hirak.

Sinds het album New Wave en het succes van gezamenlijke singles ‘Zeg Dat Niet’ en ‘Drank & Drugs’ werken de Amsterdamse muzikale rebel Lil Kleine en zijn goede vriend Ronnie Flex aan veel nieuwe muziek. Dit resulteert nu in ‘WOP’ van Lil Kleine. Later dit jaar zal het tweede soloalbum van Ronnie Flex het licht zien. Het ‘WOP’ avontuur begint binnenkort met de eerste single sinds ‘Drank & Drugs’ van dit succestrio.

Lil Kleine kijkt terug op een overdonderend 2015. ‘Drank & Drugs’ beheerste niet alleen in de hitlijsten het gesprek van de dag. Mede door de controversiële clip werd het nummer ook in de Verenigde Staten en Zweden opgemerkt en gecoverd. In de eerste zeven weken na de lancering werd de clip van ‘Drank & Drugs’ maar liefst 10 miljoen keer bekeken, terwijl de teller nu ruim op het dubbele aantal staat. Kleine was Neerlands op één na meest gestreamde artiest op Spotify en stond op festivals als Lowlands, Appelsap en Solar. Begin dit jaar won Lil Kleine met New Wave de prestigieuze Popprijs.

Tracklist Lil Kleine – WOP

WOP Artwork 20161. Mist & Regen
2. Bericht
3. Bel Me Op
4. Stripclub
5. Zoveel
6. Niet Omdat het Moet
7. Zonder Reden
8. [SKIT]
9. 1, 2, 3
10. Zeg dat Niet (Jack $hirak remix)
11. Goud

Deel: