Colin Vearncombe, beter bekend als de Britse zanger Black, is dinsdag aan het eind van de ochtend zwaar gewond geraakt bij een ernstig auto ongeluk. Black is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd waar zijn toestand inmiddels stabiel is te noemen. Familie van Vearncombe heeft dit dinsdagmiddag bevestigd tegenover Maxazine.

Wonderful Life

Black raakte in 1987 in Nederland beroemd door eerst een klein hitje te scoren met ‘Sweetest Smile’, dat enkele maanden later werd overtroffen door zijn grote hit ‘Wonderful Life’, dat twee jaar eerder de hitlijsten niet haalde. Na die grote hit lukte het Black niet meer om de hitlijsten te halen in Nederland, hoewel hij in thuisland Engeland nog jaren lang succes had en verschillende hits scoorde. In Nederland haalt zijn hit ‘Wonderful Life’ wel sinds het begin van de Top 2000 ieder jaar de lijst, met als hoogtepunt een 432e plek in 2000. Afgelopen editie stond het nummer op plek 1655.

Deel: