Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Navarone Classic

Dinsdag 29 december: Navarone Classic in Stadsschouwburg Nijmegen

Inmiddels begint ‘Navarone Classic’ een traditie te worden: voor het derde jaar achtereen wordt in december het materiaal van Navarone in klassieke versie vertolkt, dit keer grootser dan ooit in de Stadsschouwburg Nijmegen op 29 december 2015, in samenwerking met Doornroosje.

Na een jaar vol knallende rockshows en de opname van een derde studioalbum, voert de rockband je graag mee op de prachtige klanken van ‘Navarone Classic’. Een concept waarmee de band in 2014 hoge ogen gooide door als rockband een DVD uit te brengen van een show met een 9-koppig klassiek ensemble in een uitverkochte Roepaen. Verwacht een unieke show waarmee het jaar wordt afgesloten: Navarone, strijkers, blazers, een percussionist, pianist en een harpist. Dromerige liedjes afgewisseld met wilde tango’s, rootsy kampvuur songs en onconventionele bombast.

Meer info en tickets via de website van Doornroosje

 

 

 

 

 

Deel: