Op 16 november heeft een gemaskerde man, die wordt geassocieerd met Anonymous bericht over diverse IS aanvallen op zondag 22 november. De FBI geeft toe informatie te hebben dat een concert van Five Finger Death Punch in Milaan een mogelijk doel is.

Five Finger Death Punch slechts een van de doelen

Op de website van International Business Times staat het nieuws dat het hackerscollectief Anonymous informatie heeft gevonden waaruit blijkt dat IS diverse doelen op zondag 22 november wil aanvallen. Het al genoemde concert van Five Finger Death Punch in Milaan en een worstelevent van de WWE in Atlanta, maar andere doelen in Frankrijk, Italie, Indonesie en Libanon.

Inmiddels is op het twitter account van Anonymous meegedeeld dat zij deze geruchten niet hebben verspreid. Vreemd is het wel, maar in de huidige staat van paraatheid reden voor voldoende verwarring en angst.

Deel: