The Rolling Stones kwamen vandaag met groot nieuws. Want de geruchten dat de heren komende zomer door de Verenigde Staten zouden touren zijn eindelijk bevestigd. Vanochtend maakten ze officieel 15 concertdata bekend voor hun nieuwe ‘Zip Code’ tournee. Hiermee touren ze vanaf 24 mei door de Verenigde Staten.

Maar ook voor de Europese Stonesfans was er goed nieuws. Want één van hun bekendste albums verschijnt opnieuw. Namelijk het album ‘Sticky Fingers’ uit 1971 zal op 25 mei opnieuw geremasterd verschijnen in verschillende formaten. Het album werd altijd gezien als één van de beste albums van de Stones. Onder meer klassiekers als ‘Brown Sugar’ en ‘Wild Horses’ staan op het album.

Van het album verschijnt er zowel een Deluxe Editie als een Super Deluxe Editie. Beiden bevatten een extra disc met niet eerder uitgebrachte opnames. Zoals een alternatieve versie van Brown Sugar met Eric Clapton, een akoestisch Wild Horses, outtakes van Bitch, Can’t You Hear Me Knocking en Dead Flowers, en vijf livenummers uit 1971. De Super Deluxe Editie bevat naast die bonus disc ook nog live album genaamd ‘Get Yer Leeds Lungs Out!’, een dvd en een boek.

Deel: