Leif de leeuw is met zijn band maandagmiddag vertrokken naar Memphis, Tennessee, om deel te nemen aan de International Blues Challenge. De eerste ronde is woensdag al en één ding konden ze verklappen: Dat ze vrijdagochtend om 11:30 spelen in Memphis bij Ditty TV. Deze show is over de hele wereld online te bekijken via hun website: www.dittytv.com. (11:30 in Memphis, betekent in Nederland 18:30).

Verder zal Leif de Leeuw na de International Blues Challenge nog 4 optredens doen, op 26 januari in Nashville, Tennessee in Bourbon St. Blues & Boogie Bar, op 29 januari in Paragould, Arkansas in Cues ‘n Blues, op 30 januari in Jonesboro, Arkansas in The Brickhouse en op 31 januari nogmaals in Paragould, Arkansas in Cues ’n Blues. Ook duiken ze daar de studio in om nieuw studioalbum op te nemen.

De band vertrok maandagmiddag met de votallige crew, maar zonder drummer Tim Koning, die nog verplichtingen had. Tim moet dinsdagochtens eerst nog even afstuderen. Hij zal dinsdagmiddag vertrekken naar Memphis.

Deel: