Op 12, 13 en 14 juni 2015 is het zover; dan zal het gratis festival Kempenerpop in Waalre na een jaar afwezigheid terugkeren. Met nog maar vijf maanden te gaan is het dus hoog tijd om de eerste bands aan te kondigen.

Op het programma staat dit jaar onder andere de rock ’n roll band Slapback Johnny, The Vintage Caravan uit Ijsland en een heus rock ’n roll/blues/funk DJ-duo genaamd The Spineshakers. Natuurlijk zijn er ook diverse acts uit de eigen regio aanwezig, waaronder niemand minder dan Peter Pan Speedrock. Daarnaast zijn ook de Eindhovense rockformatie Wolfskop, de akoestische rock ’n roll coverband Twenty-Sicks en de pop-punk band Call It Off van de partij op de komende editie.

Binnenkort volgen meer bekendmakingen, natuurlijk hier op Maxazine.nl, want wij zijn natuurlijk zoals vanouds weer mediapartner van Kempenerpop!

Deel: