Op nieuwjaarsdag verrasten Kanye West en Paul McCartney vriend en vijand met het nummer nummer ‘Only One’. Een nummer dat Kanye West voor zijn dochtertje opnam, en waarop Sir Paul de toetsen en achtergrondvocalen voor zijn rekening nam. De producer van West, Ty Dolla Sign, heeft gemeld dat de samenwerking met de ex-Beatle negen nieuwe nummers zou hebben opgeleverd, waaronder een nummer waarop ook Rihanna te horen is.

Dat vertelde de producer in een interview het Amerikaanse tijdschrift Billboard. Er zou zelfs al een videoclip voor het nummer zijn opgenomen. Volgens Ty Dolla Sign zou het niet lang duren voordat het nummer wordt uitgebracht. Het nummer zal ook op het aanstaande nieuwe album van Kanye West te horen zijn, maar het is nog niet bekend wanneer dat album precies zal verschijnen.

Deel: