Donderdagavond 12 februari 2015 presenteert funkband Seven Eleven in de Melkweg, tijdens een Funk to the Max party, een nieuw studioalbum BACK TO THE SOURCE dat afgelopen jaar in Londen is geproduceerd door gitarist/producer Rob Manzoli.

Manzoli was in de jaren negentig het creatieve brein van de Engelse formatie Right Said Fred, en scoorde daarmee wereldhits als ‘I’m too sexy’, ‘Don’t Talk Just Kiss’ en ‘Deeply Dippy’. Daarna werkte Manzoli met Outkast, Jocelyn Brown, Sugababes en Lady Miss Kier. Tegenwoordig doet Manzoli productiewerk voor P-Funklegende George Clinton. Twee Manzoli-producties staan bijvoorbeeld op het nieuwe Funkadelic-album ‘Shake The Gate’ dat eind december uitkomt op CD.

Van het nieuwe Seven Eleven album verschijnt op 19 december a.s. de single ‘Disco wasn’t good enough’, met een funky bas-intro van bassist Louis Johnson (Brothers Johnson).

Deel: