Katy Perry verzorgt op 1 februari 2015 de spectaculaire half-time show van de Super Bowl, zo maakte de American Footballbond NFL bekend. De show is het best bekeken muzikale optreden ter wereld. In het verleden hebben deze optredens al veel stof doen opwaaien, zoals “nipplegate” in 2004 met Justin Timberlake en Janet Jackson. Daarin trok Justin een gedeelte van de kleding van Janet los, waardoor een stukje tepel te zien was. Dit is de reden waarom de huidige show nog steeds met een vertraging van enkele seconden wordt uitgezonden.

Meer goed nieuws voor de Kate: afgelopen week ontving ze maar liefst drie American Music Awards. Katy Perry won naast de award voor ‘Beste Vrouwelijke Artiest’ ook de prijs voor ‘Beste Artiest’ in het genre ‘Adult Contemporary’ en haar nummer één-hitsingle ‘Dark Horse’ won in de categorie ‘Single Van Het Jaar’.

De Californische zangeres komt in maart 2015 met haar PRISMatic World Tour naar Nederland voor twee concerten in de Amsterdamse Ziggo Dome. De eerste show op 9 maart is reeds uitverkocht, voor de show op 10 maart zijn nog kaarten beschikbaar.

Deel: