Op 19 december zal de Deventer rockband Lick voor het laatst te zien zijn tijdens een afscheidsshow in Het Burgerweeshuis in Deventer. De band werd 7 jaar geleden opgericht en groeide al snel uit tot een begrip in de regio. Lick was op veel regionale podia en festivals te zien, zoals Luxor Live (Arnhem), Atak (Enschede) en het Bevrijdingsfestival in Zwolle. De laatste jaren richtten de vijf jongens zich op optredens in het buitenland en ook daar bleef het succes niet uit. Zo speelde Lick de laatste jaren diverse shows in België en Duitsland en verzorgde de band voorprogramma’s voor legendarische rockbands als Y&T, UFO, Keel en The Answer.

Aan het begin van 2014 heeft de band besloten om het jaar af te maken en er in december een punt achter te zetten. “Het is tijd voor een volgend avontuur”, zo zegt zanger Nollie Groen op de website van de band. “We hebben gemerkt dat onze ambities te veel verschillen, maar dat betekent niet dat we stoppen met muziek maken.”

Tijdens deze avond zal de band allerlei nummers uit de afgelopen 7 jaar ten gehore brengen. Daarnaast belooft de band nog een aantal verrassingen voor de invulling van deze speciale avond.

Deel: