Afgelopen zomer werd voor de eerste keer het singer/songwriterfestival The Brave gehouden in Amsterdam-West. De locatie (De Tuinen) bleek een geweldige locatie en zowel de aanwezigen als de organisatie spraken van een groot succes (lees hier de recensie). De vraag naar een wintereditie was al snel gesteld, en opeens is er een antwoord.

Het heeft geen zin om een jaar te wachten tot je weer mag. Goeie muziek ontdekken bedoelen we dan. Shows bezoeken van bands die je al lang niet meer live hebt gezien en bands die al lang bestaan maar die jij gewoon nog niet hebt leren kennen. Dat is wat Festival the Brave je brengt in de zomer. Maar nu dus ook in de winter, en het voorjaar, en.. Nou goed, we beginnen in de Paradiso op 29 December 2014 met het eerste Brave concert.

We plegen schaamteloos overspel op het genre en gaan die avond een beetje vreemd met Alternative, post-punk, roots en rock muziek! Aestrid, Benjamin Winter (USA) & cellist Jonas Pap en nieuwe belofte Darla Sinners zijn je lovers vanavond.

Ticketverkoop start zaterdag 25 oktober, tickets zijn €8.-

Aanvang 19.30 uur
Show: 20.00 uur

Deel: