Hij is inmiddels een flinke naam in het Nederlandse nachtleven. Producer Arjuna Schiks betovert de laatste jaren zowel kleine clubs als grote massa’s met een hypnotiserend, volstrekt uniek geluid. Dit wordt vrijdag 31 oktober onderstreept met ARJUNA, een solo-avond in de Amsterdamse Chicago Social Club, waar Arjuna Schiks zes uur lang centraal staat. Een beter moment om deze eigenzinnige producer te ervaren is er niet.

Arjuna Schiks, zo’n 7 jaar geleden opgepikt door Nederlandse DJ ISIS, staat nu al jaren bekend als veelgevraagde live-act op uiteenlopende feesten en festivals. Hierbij richt hij zich steevast op de dansvloer met euforische sets, vaak van twee uur of langer. Een vaak gehoorde uitspraak is dat zijn muziek een verhaal vertelt, expressie geeft aan gevoelens, en mensen daar deel van laat zijn.

Voor de duidelijkheid, zijn shows bestaan uit louter eigen tracks. Zijn geluid kan niet los worden gezien van zijn karakter, de persoon die hij is en de waarden waar hij voor staat en die hij van huis uit heeft meegekregen. Een vrije geest die zijn platen tot nu toe namen meegaf als Mahesvari (uitgekomen op Secret Cinema’s Gem Records) en Hua Hun ( Darko Esser’s label Wolfskuil).

Deel: